• Web
  • Facebook
Budget:   €  37.00

Praktische info

Alfred Algoetstraat 2B , 1750 Lennik

  • +32 2 532 42 20
  • info@augustwijnbar.be

Betaalkaarten :
Bancontact | Maestro | Visa | MasterCard

Op welk moment van de dag u ook besluit langs te komen, August verwelkomt u voor een heerlijk glas wijn, bier of non-alcoholisch drankje. Van donderdag tot en met zondag tussen 12u en 21u30 stellen we ons charmant gebouw met ruim terras open voor een plankje om te delen, een lunch, heerlijke à la carte-gerechten tot een 4-gangen menu. Bij dit alles kunnen wij telkens een passend glas suggereren.

Uitbater:
Kris Couvent | Chef Sam Verstuyf

Openingsuren

Ma
Gesloten
Di
Gesloten
Wo
Gesloten
Do
18u30 - 21u00
Vr
12u00 - 13u30 en 18u30 tot 21u00
Za
12u00 - 13u30 en 18u30 tot 21u00
Zo
12u00 - 13u30 en 18u30 tot 21u00

August is de jongste telg en buur van Huis Vossen, een gerenommeerd wijnhuis in het centrum van Lennik. De keuken serveert eigentijdse en verrassende varianten van onze Belgische en wereldwijde klassiekers. De inspiratiebronnen van onze chef Sam Verstuyf en zijn team zijn de geweldige streekproducten van het Pajottenland en de wisselende seizoenen.

 ’s Middags kan je bij August terecht voor een lichte tweegangenlunch voor slechts 25 euro. Stel ’s avonds zelf je menu samen met het mooie à la carte aanbod of maak een wandeling doorheen de kaart en ga voor een uitgebreid 4- of 5-gangenmenu voor 49 maar euro.

August presenteert u gerechten waar het product in de belangstelling staat. Deze zijn trouwens afkomstig van leveranciers uit de buurt. Ons vlees van topkwaliteit komt enkel en alleen van onze eigen Vlaamse bodem, vis uit de Noordzee  en de meeste verse kruiden groeien op ons eigen dak.

Het aangrenzende wijninstituut Huis vossen verzekert een indrukwekkend aanbod aan opvallend scherpe prijzen. Zo worden er meer dan 25 rode, witte en sprankelende wijnen aan het glas geserveerd, waaronder ook de uitmuntende Bordeaux-wijnen uit de eigen wijngaard van eigenaar Kris Couvent. Ook onze bierheimat wordt echter niet verloochend dankzij een unieke samenwerking met brouwerij 3 Fonteinen, bekend voor zijn sublieme kriek, lambik en geuze.

 Een nieuwkomer met visie!

Ben je op zoek naar een geschikte dakwerker uit uw regio: Offertes van dakwerkers vergelijken