De Michelin gids werd dit jaar op 20 november uitgereikt en het regende sterren dit jaar. Ook verschillende Bistronomie-leden vielen in de prijzen. Een overzicht van de nieuwe sterren uit de Bistronomie-gids:

- Een van onze favoriete vleesrestaurants, Butcher's Son in Antwerpen, krijgt een eerste ster. Michelin hecht dus duidelijk belang aan ambacht en een pure keuken! Proficiat Chef Bert-Jan Michielsen en sommelier Luc Dickens!  

- Ook het prachtige Oak in Gent krijgt een welverdiende ster. Een pluim voor Marcello Ballardin en Dominik D'Hooge, Gent staat duidelijk op de culinaire kaart dit jaar!  

- In Limburg kreeg de jonge getalenteerde chef Jo Grootaerts een eerste Michelinster. Een puike prestatie van de getalenteerde chef en weer een extra reden om richting Tongeren te trekken!

- In Nieuwpoort kreeg de gastro-bistro M Bistro een eerste ster. Een mooie prestatie van autodidact Mattias en gastvrouw Sofie.

Proficiat Chefs & teams!