Budget:   €  39.00

Praktische info

Volkstraat 23 , 2000 Antwerpen

  • +32 3 321.36.30
  • info@resto-signatuur.be

Betaalkaarten :
Visa | MasterCard | Bancontact | Maestro

Uitbater:
Bart Gils & Sally Lauwers

Openingsuren

Ma
Gesloten
Di
Gesloten
Wo
19u00 - 21u00
Do
12u00 - 14u00 en 19u00 tot 21u00
Vr
12u00 - 14u00 en 19u00 tot 21u00
Za
19u00 - 21u00
Zo
12u00 - 14u00


Laat ons eens beginnen met waarschijnlijk het beste nieuws sinds een bijzonder lange tijd....Signatuur is er weer !!

Ergens in 2019 begon het zwaar te kriebelen...te kriebelen om hun huiskamer restaurant aan de Vrijheid in Hoogstraten op een andere locatie onder te brengen.

Even was er tijd om te herbronnen, nieuwe ideeën op te snuiven, culinair te snuffelen. En plots ging het sneller dan ooit gedacht. De bestemming zou het bruisende Zuid in Antwerpen worden..de Volkstraat. U weet wel,die cosmopolitische straat die ons een beetje aan de buurt Camden, London doet denken. Met collega's zoals Under the Palmtrees en Asur en die andere inwijkeling Lewis om de hoek, is het niveau van dis en drank uitermate hoogstaand. 

Sally en Bart behielden het " hertelijk " Kempisch gedachtegoed : "We do it our way".  Het interieur is spot on. Ietwat mystiek, stylish maar erg uitnodigend.... 

Het no nonsense gehalte van deze gastro-bistro is meer dan gemiddeld hoog maar nu nog meer volwassen ! NorthSeaChef Bart kookt met respect voor ambacht en product. 

De menu’s bestaan grotendeels uit mooie groenten volgens het seizoen, vis uit de Noordzee en een goed stukje vlees. Lunchen in 3-gangen doe je al voor 39€, zin naar meer kan met 4 maal feest tijdens het Menu Paraaf of Natuur ( veggie vriendelijk ) zowel voor lunch als diner. Onze tip, ga voor het ultieme " Carte Blanche " genot, getekend Menu Signatuur 89€.  Dat is 6 gerechten, alle remmen los, bam in the face. ( ook op zondag  : long lunch  ! )

Bart en Sally legden destijds in Hoogstraten een schitterend parcours af met als kroon op het werk een Bib Gourmand...

In Antwerpen gaan ze voor niets minder dan laaiend enthousiaste gasten...

Zot van A, zot van Signatuur.


 

Ben je op zoek naar een geschikte dakwerker uit uw regio: Offertes van dakwerkers vergelijken