Bestemd voor allen die op zoek zijn naar een fijn culinair adres voor ieders geldbeurs, is de gids Bistronomie, de exclusieve verzameling van de beste no-nonsense restaurants in België!

De sleutelbegrippen zijn kwaliteitsvolle keuken in een karaktervol, eigen kader, met een losse, correcte bediening. Deze associatie wordt samengesteld door professionals uit het vak, elk op hun beurt met jarenlange ervaring in de wondere horeca-wereld.

Bistronomie.be biedt een website met een krachtige zoekmachine om het vinden van de gewenste bistro te vereenvoudigen voor de potentiële gast, volgens de gewenste criteria. Daarnaast bieden wij een aanwezigheid in een gedrukte "klassevolle" gids die terug te vinden zal zijn in boekhandels en uiteraard in de opgenomen etablissementen.
In the picture : Bar Pêche

In the picture : Bar Pêche

Het restaurant van de toekomst ligt aan de Bollandusstraat te Antwerpen. Bar Pêche is het type restaurant waar je minstens maandelijk ...

TBLS by Bnomie

TBLS by Bnomie

Met TBLS by Bistronomie gaan we in 2024 opnieuw een geweldige collectie van de betere, zeg maar de beste no nonsense restaurants van de ...

Ben je op zoek naar een geschikte dakwerker uit uw regio: Offertes van dakwerkers vergelijken