Praktische info
Kattenburgerstraat 7, gebouw 24
1018 JA Amsterdam
- +31 20 337 9680
- info@scheepskameel.nl
Betaalkaarten worden aanvaard
Uitbater:
Tijs Jeurissen | Pieter Smits | Iwan Driessen | Bob Kaasenbrood
Openingsuren
- Ma
- Gesloten
- Di
- 18u00 - 23u00
- Wo
- 18u00 - 23u00
- Do
- 18u00 - 23u00
- Vr
- 18u00 - 23u00
- Za
- 18u00 - 23u00
- Zo
- Gesloten
Drie heren van Rijsel, Pieter Smits, Iwan Driessen en Bob Kaasenbrood gaan een nieuw avontuur aan samen met Tijs Jeurissen, voormalig chef-kok van restaurant Marius.
Samen starten zij vanaf eind mei 2016 restaurant ‘Scheepskameel’ op het voormalige Marineterrein in Amsterdam.
In ‘Scheepskameel’ ligt de focus op goed gastheerschap en goede producten: tafelen in een ontspannen sfeer, voor alle gelegenheden, voor iedereen. En altijd voor een eerlijke prijs. Het prachtige uitzicht over de stad Amsterdam vanaf het water maakt het af. Scheepskameel’ presenteert een compacte menukaart, die met regelmaat wisselt. Klassieke Europese bereidingen met veel aandacht voor hoofdingrediënten vormen de leidraad in de keuken. Denk aan rauwe vis, groenten van de barbecue, gebraad met klassieke sauzen en verfijnde kazen. Heldere, frisse, herkenbare smaken dus.
De wijnkaart bestaat uitsluitend uit Duitse wijnen. Een unicum in Amsterdam.