• Web
  • Facebook
Budget:   €  45.00

Praktische info

Kapellensteenweg 69 , 2920 Kalmthout

  • +32 3 298 95 40
  • info@huize-alberic.be

Betaalkaarten :
Visa | MasterCard | Bancontact | Maestro

Uitbater:
Bram Van Gool & Ann Mathijssen

Openingsuren

Ma
Gesloten
Di
18u30 - 21u00
Wo
18u30 - 21u00
Do
12u00 - 13u30 en 18u30 tot 21u00
Vr
12u00 - 13u30 en 18u30 tot 21u00
Za
18u30 - 21u00
Zo
Gesloten

Kunstig huiselijk tafelen !

Huize Alberic is een zalige culinaire sensatie in Kalmthout. Hier bent u te gast in de voormalige woning van smid en kunstenaar Alberic Plettinck. Bij de renovatie hielden Bram en Ann rekening met de huiselijke sfeer van de jaren twintig. Zo is er de originele houten visgraatvloer en de mooie glasramen. Huize Alberic werd duidelijk in alle eer hersteld. Bij goed weer kan je genieten op het ruime en rustig gelegen terras achteraan. Bram en Ann hebben reeds een mooie referentielijst. Zo kan Bram passages bij Hof van Cleve, Kasteel Withof, De Godevaart en Park West voorleggen. Ann kan putten uit een hoop professionele ervaring die ze opdeed bij onder andere de Koopvaardij, de Zilverden en Sir Anthony Van Dijck.

Ze kozen bewust voor een beperkte kaart met aandacht voor verse seizoensgebonden ingrediënten. De à la carte wordt aangevuld met een 3-gangen (62€) of 4-gangen (74€) menu. Dit maandmenu kan je combineren met aangepaste wijnen of bieren. Zowel op de kaart als bij de suggesties staat het hoofdingrediënt centraal en wordt ‘bistronomisch’ geserveerd. Start bijvoorbeeld met carpaccio van coquilles, knolselder en lente ui alvorens te volgen met gerijpte entrecôte, warmoes en pommes dauphines. Afsluiten in schoonheid met bijvoorbeeld een verrassing rond citroen, hazelnoot en honing.                                                                                Lunchen ( voorgerecht- hoofdgerecht – dessert ) bij Huize Alberic kan al voor 45€.

Kleine maar bovenal erg  interessante wijnkaart en een heerlijke persoonlijke, empathische service.

Bram en Ann zijn doordacht en rustig de zeer goede reputatie van hun Huize Alberic aan het uitbouwen, iets wat bij Gault Millau ook niet onopvallend is gebleven.  


Ben je op zoek naar een geschikte dakwerker uit uw regio: Offertes van dakwerkers vergelijken