• Web
  • Facebook
Budget:   €  45.00

Praktische info

Paardenmarkt 53,
2000 Antwerpen

  • 0477/85.32.29
  • info@bistronomie.be

Betaalkaarten :
Visa | MasterCard | Bancontact | Maestro

Uitbater:
Geert Weyn

Openingsuren

Ma
Gesloten
Di
Gesloten
Wo
18u00 - 22u00
Do
12u00 - 14u00 en 18u00 tot 22u00
Vr
12u00 - 14u00 en 18u00 tot 22u00
Za
18u00 - 22u00
Zo
Gesloten

Geert Weyn kan ondanks zijn culinaire start op latere leeftijd al een mooi parcours voorleggen. Naast Chalet de la Forêt, Mugaritz en Gordon Ramsey was hij ook vier jaar lang de sous chef van de sterrenzaak Dôme in Antwerpen. Sinds enkele jaren zorgt hij met Schnitzel voor een smakelijke en pure keuken op de Antwerpse Paardenmarkt. Het gezellige huiskamerrestaurant werd op een no-nonsense manier ingericht en de authentieke tegelvloer werd in alle eer hersteld.

Al van bij de start kon Weyn iedereen overtuigen met zijn nostalgische productkeuken. Alle menu's ( 4,5 of 6 gangen)  omvat intense gerechten die per tafel komen om te delen. Met de naam Schnitzel refereert de chef aan het afsnijden van zijn huisbereide charcuterie. Op het menu schitteren cime di rapa, ei, sesam, bloemkool op de BBQ met cheddar, makreel komt met venkel en tuinkruiden, mosseltjes met witloof en chowder en een rundskroket in samenspel met biet. Met de ' volkse ' suggestie van huisgemaakte beuling is het feest compleet. Nagenieten kan met een gerecht rond bloedappelsien en karnemelk, chocolade moelleux of een kaasbordje.

Op de drankenkaart staan zowel artisanale bieren als enkele interessante wijnen.

Het Antwerpse Schnitzel toont overduidelijk dat een boeiende keuken ook authenticiteit kan uitstralen!

Schnitzel valt al enige tijd ook in de smaak bij Michelin. De Bib Gourmand is daar een het smakelijke bewijs van.

Ben je op zoek naar een geschikte dakwerker uit uw regio: Offertes van dakwerkers vergelijken