Budget:   €  45.00

Praktische info

Suikerkaai 1A, 1500 Halle

  • +32 2 361 13 40
  • andy.de.brouwer1@telenet.be

Betaalkaarten:
Visa | Mastercard | Maestro | Bancontact

Uitbater:
Andy De Brouwer

Openingsuren

Ma
18u00 - 21u30
Di
18u00 - 21u30
Wo
18u00 - 21u30
Do
18u00 - 21u30
Vr
17u30 - 21u30
Za
17u30 - 21u30
Zo
Gesloten

Na enkele succesvolle jaren bleef Andy De Brouwer niet stilzitten. Zijn passie voor wijn en voor een meer toegankelijk “Bistronomie”  concept haalden de bovenhand en zo zette hij ‘Les Eleveurs’ weer op de culinaire kaart. Een sfeervol, creatief en charmant restaurant waar tegen een betaalbare prijs de beste grondstoffen worden aangeboden. Het interieur kreeg een grondige re-styling en vormt de basis voor de ongedwongen sfeer. De naam blijft een knipoog naar de Brabantse trekpaarden ‘Les Eleveurs’.

In de keuken is het de talentvolle chef Michel Borsy die voor het vuurwerk zorgt. De basis van de keuken zijn de lokale producenten uit het pajottenland en Belgische ingrediënten. Een inventieve ingrediëntenkeuken op klassieke basis. De kaart zet het seizoen en versheid centraal terwijl je met de menu’s kan genieten van een zeer goede prijs/kwaliteit. Top of the bill is een zeven gangen carte blanche formule. Op de kaart staan klassiekers, de evergreens, maar ook enkele suggesties. Laat je verrassen door kalfshersenen "chaud-froid" en tartaar of een tussenribstuk van hof Berchemveld. In dit gezellige verhaal werd ook een wijnbar met tapas porties geïntegreerd. Zoals je van een top-sommelier kan verwachten, weet Andy precies welke wijn zijn gasten er bij zullen appreciëren. 

Het restaurant heeft ook een aanpalend hotel uitgebaat door Amanda, de zus van Andy. Op de binnenkoer kan u bij mooie dagen genieten van een sfeervol terras waar de platanen en blauwe regen zorgen voor een mediterrane sfeer.

Spring vanaf de lente 2021 ook eens binnen bij het nieuwe kind van Andy, namelijk cocktailbar Vloei-bar op de Markt in Halle. 

De grootste ambassador van het bistronomisch gedachtegoed zit waarschijnlijk in Halle !

Ben je op zoek naar een geschikte dakwerker uit uw regio: Offertes van dakwerkers vergelijken