YOUREKA !

YOUREKA !

 • Partner

Your partner in 360° for photos, videos and virtual tours

INTER-RHÔNE

INTER-RHÔNE

Beverages

 • Large Partner

De Rhônevallei is een geprivilegieerde doorgang tussen het mediterrane universum en noordelijk Europa. De wijngaarden van de Rhônevallei vertellen hun meer dan 2000 jaar oude verhaal...                   

De terroirs, de bodem, het klimaat, de druivenrassen... en uiteraard de aroma’s: ontdek hier de wijngaarden van de Vallei van de Rhône alsof u er echt bent...

http://www.rhone-wijnen.com/be/ontdekkenDUVEL MOORTGAT

DUVEL MOORTGAT

Brouwersgroep

 • Large Partner

Duvel Moortgat is een onafhankelijke brouwersgroep die zich onderscheidt door haar focus op speciaalbieren en premium merken. Duvel Moortgat bezit 4 productiezetels, nl. de hoofdzetel in België, Brouwerij Achouffe, de premium pilsbrouwerij Bernard in Tsjechië en brouwerij Ommegang in Amerika, gespecialiseerd in artisanale premium bieren in Belgische stijl.

Vandaag wordt Duvel geschonken in alle werelddelen. In de meeste exportlanden werkt Duvel Moortgat hoofdzakelijk met lokale importeurs voor de verkoop en distributie van haar bieren. In Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de USA stelde de groep reeds een eigen verkoop- en distributieteam aan omdat deze markten het meeste perspectieven bieden op het vlak van verkoop en groeimogelijkheden. Dit gaf meer bepaald aanleiding tot de creatie van Duvel Moortgat Frankrijk, Duvel Moortgat USA Ltd en Duvel Moortgat UK ltd.

VITTEL

VITTEL

Beverages

 • Large Partner

Originating from the Vosges region in the east of France, Vittel provides vitality for the whole family.

Product type: still natural mineral water


Distribution channel: retail, out of home

http://www.vittel.com/

JOBKITCHEN.BE

JOBKITCHEN.BE

Horeca vacatures

 • Partner

Jobkitchen.be is een interactieve vacaturesite die zich uitsluitend richt op de hotel- en restaurantsector. Sollicitanten kunnen via de website rechtstreeks reageren bij de werkgever, wat een snelle aanwerving mogelijk maakt. Jobkitchen.be is een laagdrempelig vacaturemedium voor operationele functies. Het is een publieke site die door iedereen op elk moment van de dag geconsulteerd kan worden.

Resengo

Resengo

Online reservaties

 • Partner

Resengo werd in 2003 opgericht door Dirk Gypen en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online database toepassingen om zowel interne als externe gegevensuitwisseling van eenmanszaken, KMO's, verenigingen en grote bedrijven te optimaliseren.

Vooral de reservatiesystemen, op maat geconfigureerd naargelang de sector en de werkwijze van de klant, zijn intussen welbekend. Ook in communicatie- en planningssystemen staan ze sterk.

ISPC

ISPC

Leverancier gastronomie

 • Partner

ISPC wil bijdragen aan de ontwikkeling van de gastronomische professional en de horecamarkt in het algemeen door het aanbieden van innovatieve, artisanale en authentieke producten in een community feeling gerichte omgeving.

ISPC streeft ernaar om erkend en herkend te worden als gepreferentieerde leverancier van unieke, innoverende en kwalitatieve food en non-food producten voor de gastronomische professional.

Cubro

Cubro

Webbureau

 • Partner

Curbo heeft als doel online oplossingen te creëren die een effectieve meerwaarde bieden voor lokale ondernemingen. Het is tegenwoordig niet meer voldoende om enkel binnen uw vakgebied de beste te zijn, ook op het internet is het van levensbelang om u met uw onderneming te onderscheiden van de concurrentie.

Cubro richt zich specifiek tot lokale ondernemingen omdat zij vaak niet de capaciteit en budgetten hebben om deze online strijd aan te gaan. Voor deze ondernemingen hebben wij unieke modules gecreëerd die het mogelijk maken om op een budgetvriendelijke manier het verschil te maken met de concurrentie en een website te verwezenlijken die een effectieve bijdrage levert aan de onderneming.

Domaine Du Bois Gentil

Domaine Du Bois Gentil

Leverancier gastronomie

 • Partner

Een vleugje haute cuisine op een dagelijkse basis

De ambitie van Domaine du Bois Gentil om nieuwe smaken te delen. Elk van onze producten werden geselecteerd owv zijn rijke smaak en de bijzondere manier waarop het uw dagelijkse voeding kan vervolmaken. Met onze olijfolie, tapenades en olijven, gaan we de uitdaging aan een gastronomische dimensie te geven aan uw favoriete gerechten.

KAASAFFINEURS VAN TRICHT

KAASAFFINEURS VAN TRICHT

Leverancier kazen

 • Partner

We zijn gepassioneerd en gedreven door kaas en kwaliteit. Dit willen we op een vlotte en joviale manier tot bij de mensen brengen. Service, ambacht en kwaliteit zijn voor ons cruciaal.

BOMA

BOMA

Leverancier schoonmaakmateriaal

 • Partner

Al bijna 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en –machines en hygiëne-oplossingen met veel toegevoegde waarde voor hotels, restaurants, feestzalen en andere voedingsverwerkende zaken.

BOMA is een onafhankelijk MVO-bedrijf dat focust op duurzaamheid, service en innovatie.

Ingenico Payment Services

Ingenico Payment Services

Betalingsprovider

 • Partner

Ingenico Payment Services heeft voor u altijd de geschikte betaalterminal. Zo kan u alle debet- en kredietkaarten aanvaarden én uw klanten onder alle omstandigheden de beste service bieden. Service 7/7 altijd een oplossing op maat.

Meer informatie over Ingenico vind je op www.payment-services.ingenico.com

ad invinitum

ad invinitum

Leverancier dranken

 • Partner

ad invinitum is uiteraard een woordspeling, waarbij we handig gebruik maken van de Latijnse uitdrukking ‘ad infinitum’ en het Latijnse woord ‘vinum’. Dat deze woordspeling ook nog opgaat in het Nederlands is helemaal mooi meegenomen.

Voor ons – vrij vertaald dus – betekent ad invinitum ‘tot in het on(w)eindige’. Zo oneindig ver willen wij je meenemen in de wondere wereld van wijn. We denken hierbij niet in termen van kwantiteit, maar wel van kwaliteit, exclusiviteit en vooral originaliteit.

Op dit moment importeren we wijn uit 11 verschillende landen. Maar we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, verrassende ontdekkingen. Ons assortiment breidt zich dus heel regelmatig uit. Dat we daarbij niet altijd voor het meest evidente kiezen, vinden wij vooral een troef!

A Taste Affair

A Taste Affair

Leverancier gastronomie

 • Partner

UNIEK aanbod van natuurwijnen die voldoen aan veeleisende selectiecriteria (biologisch, biodynamisch en/of non-interventionistisch)
PUUR door enkel producten in het aanbod op te nemen die geen (of uiterst weinig) additieven bevatten
EERLIJK in de benadering van de voedings- en drankenmarkt met bijvoorbeeld kurkgarantie
DESKUNDIG advies voor horeca, bedrijven en particulieren

Ben je op zoek naar een geschikte dakwerker uit uw regio: Offertes van dakwerkers vergelijken