Praktische info
Kelfkensbos 43, 6511 BT Nijmegen
- +31 24 322 1037
- info@bistroflores.nl
American Express wordt geaccepteerd , Betaalpas , Mastercard , Visa card
Restaurant is af te huren (60 maximum aantal personen.)
Uitbater:
Elroy Slijkhuis
Openingsuren
- Ma
- Gesloten
- Di
- 17u30 - 22u00
- Wo
- 17u30 - 22u00
- Do
- 17u30 - 22u00
- Vr
- 17u30 - 22u00
- Za
- 17u30 - 22u00
- Zo
- Gesloten
Bistro Flores heeft een ambachtelijke productkeuken, geïnspireerd door de verschillende seizoenen en een veelheid aan producten uit diverse streken. We maken authentieke Europese gerechten met mediterrane wortels.Op het muurmenu strepen wij gedurende de avond de gerechten weg die op zijn. Zo houden we u op de hoogte van wat er in huis is aan verse producten.
Wij streven naar kwaliteit en eenvoud, waar smaak en gerechten zonder poespas de basis vormen. Het liefst koken we van kop tot staart en van het bot tot op het bord. Op ons vlees zijn wij trots, wij houden van gerijpt rundvlees en het varken. We zijn verzot op verse vissen en zeedieren. bereiden diverse gerechten met rundvlees van het Black Angus ras en het Iberico-varken, beiden uit onze rijpingskast.
Gedreven door passie runnen wij onze Bistro en streven er naar om de gasten een beleving mee te geven met pure smaken uit onze keuken. Het mag gezellig zijn, niet te stijf en een beetje passé vinden wij fijn.Mocht er bij binnenkomst geen tafel beschikbaar zijn, dan kunt u bij de openhaard of keukenbar borrelen met evt. een barsnack zoals een plateau oesters, ibericoham of antipasto.
Wij hebben een zwak voor kleine producenten die werken met pure producten en zuivere wijn maken.
Er zijn ongeveer negentig verschillende wijnen in huis uit Europa, waarvan u er velen per glas kunt bestellen.
Met voorkeur voor natuurwijnen zonder toevoegingen. Steeds meer worden er natuurwijnen gemaakt zonder toegevoegde sulfieten, natuurlijke fermentatie, wilde gisten & zonder toevoegingen. En dat geeft een mooi resultaat.