Praktische info
Barentszstraat 171, 1013 NM Amsterdam
- +31 20 625 6167
- info@deworst.nl
We nemen graag reserveringen aan. Totdat de helft van de krukken bezet zijn. De andere helft is voor de vrije inloop.
Uitbater:
Kees Elfring
Openingsuren
- Ma
- Gesloten
- Di
- 12u00 - 00u00
- Wo
- 12u00 - 00u00
- Do
- 12u00 - 00u00
- Vr
- 12u00 - 00u00
- Za
- 12u00 - 00u00
- Zo
- 10u00 - 22u00
Worst wijn café ook wel bar a vin of enoteca genoemd in de zuidelijke landen. Met in de hoofdrol Wijn in combinatie met Worst en alles wat te maken heeft met charcuterie. Denk aan hammen, worsten zowel vers als gedroogd en patés want dat zijn vlezen die staan voor ambacht, klassieke bereidingen en gebruik van het hele beest. Veel maken we in eigen keuken maar ook willen we een podium zijn voor ambachtslieden die al jaren, vaak van vader op zoon dit ambacht beoefenen en er daardoor ongelofelijk goed in zijn geworden.
Worst is een wijn café wat betekent dat er aan de bar of aan de grote aanschuif tafels op krukken wordt gegeten en gedronken.
Om het spontane van een café bezoek te behouden reserveren we per avond de helft van de krukken, de rest blijft voor de vrije inloop. We hebben een zijkamer die voor gezelschappen van maximaal 20 personen gereserveerd kan worden.
Alle gerechten worden met seizoens groente begeleid maar ook hebben we een aantal op zich zelf staande groente gerechten op de kaart staan. De gerechten op de kaart zijn van voorgerecht formaat. Zo is het mogelijk om alleen een snack bij de borrel te eten of door meerdere gerechten samen te delen een hele maaltijd samen te stellen. Elk seizoen wisselt de kaart en daarbij ook de open wijnen. Op elke kaart zijn zo’n 10 tot 12 open wijnen per glas te vinden.
Worst Wijncafé verzorgt ook catering, van lunch tot diner. Voor iedere gelegenheid, privé, zakelijk of een bedrijfsfeest. Op elke gewenste locatie regelen wij de catering geheel in Worst stijl. Dit houd in, gewoon echt eten in ongedwongen sfeer.