Praktische info
Rue Haute 38, 5500 Falmignoul ( Dinant )
- +32 82 22 24 95
- info@ccnomie.be
Betaalkaarten :
Visa | MasterCard | Bancontact | Maestro
Uitbater:
David Coisman & Marie-Francoise Charlier
Openingsuren
- Ma
- 12u00 - 14u00 en 18u00 tot 21u00
- Di
- Gesloten
- Wo
- Gesloten
- Do
- Gesloten
- Vr
- 12u00 - 14u00 en 18u00 tot 21u00
- Za
- 12u00 - 14u00 en 18u00 tot 21u00
- Zo
- 12u00 - 14u00 en 18u00 tot 21u00
Genieten rond de open keuken !
Restaurant CCnomie vinden we in een karaktervolle woning in Falmignoul die dateert van 1800. Het interieur combineert enkele authentieke elementen met warme kleuren en hedendaagse meubels. In de zomer kan je genieten van een verzorgd en ruim terras met zicht op het platteland. Rond de centrale open keuken van chef David Coisman bevinden zich drie afzonderlijke ruimtes met elk zijn eigen identiteit. In de zaal is het Marie-Francoise Charlier die zorgt voor een vlotte en vriendelijke bediening.
Ccnomie serveert een 3-gangen lunch aan een zeer budgetvriendelijk tarief (28€) en een 3 en 4-gangen keuze menu als diner aan vanaf 39€. Hierbij heb je telkens de keuze tussen meerdere gerechten. Kroket van ossenstaart en ganzenlever, een stoofpotje van hinde of een lekkere kotelet van everzwijn. Pure klassiekers die lichtjes verfijnd worden. Daarnaast is er ook een mooie à la carte kaart met seizoensgebonden en regionale bereidingen. De rundsentrecote ‘Blonde d’Aquitaine’ komt van bij Christophe Maury uit Falmagne en de gebraiseerde kalfszwezeriken worden met een selectie champignons van het moment geserveerd.
Terugkeren naar de authenticiteit van de ingredienten! Bistronomisch Wallonië op zijn best....en dat ontging ook niet bij Michelin, die die David en Marie-Françoise beloonden met een BiB Gourmand.