Praktische info
Villerslei 109, 2900 Schoten
- +32 3 685 56 83
- info@simpleparfait.be
Betaalkaarten :
Visa | MasterCard | Bancontact | Maestro
Uitbater:
Marc Caremans & Véronique Hendrickx
Openingsuren
- Ma
- Gesloten
- Di
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 22u00
- Wo
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 22u00
- Do
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 22u00
- Vr
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 22u00
- Za
- Gesloten
- Zo
- Gesloten
Fijnschaligheid!
Marc Caremans slaagde, jaren na zijn eerste horeca stappen, er terug in om met Simple Parfait een nieuwe droom te laten uitkomen. Zijn culinair levenswerk kreeg een geslaagd vervolg en nu kookt hij in alle rust in wat hij zijn ‘fijnschalig’ restaurant noemt. In het pand waar vroeger een beenhouwerij en nadien een bloemenwinkel was, zorgt hij met een smakelijke en pure keuken voor gastronomisch plezier in Schoten. Het kleine en gezellig huiskamerrestaurant werd op een no-nonsense manier ingericht en enkele originele interieur elementen bleven behouden.
Al van bij de start kon Caremans iedereen overtuigen met zijn productgedreven verse keuken. Klantgerichtheid, intimiteit en vooral gezelligheid staan centraal. Lunchen kan bij Simple Parfait al voor 32€ en deze menu verandert wekelijks. ’s Avonds kies je uit een kleine à la carte menukaart, deze à la carte gerechten zijn ook ’s middags mogelijk. Er is ook altijd een volwaardig vegetarisch gerecht op de kaart. Chef Caremans brengt een eerlijke seizoensgerichte keuken die maandelijks wordt aangepast. Op de wijnkaart staat een selectie van originele wijnen die zorgvuldig uitgekozen werden. Alle wijnen kunnen ook per glas besteld worden. De door passie gedreven aanpak van chef Caremans zorgt voor een persoonlijk concept waar zijn culinair perfectionisme volledig tot zijn recht kan komen.
Persoonlijk & ongedwongen!
Beelden : Marco de Jong