• Web
  • Facebook
  • Instagram
  • Blog
Budget:   €  50.00

Praktische info

Grote Markt 26B - 2260 Westerlo

  • +32 468 09 81 76
  • info@alice-gastronomie.be

Betaalkaarten worden aanvaard
Lift aanwezig
Terras

Uitbater:
Tom Maes & Helga Blockx

Openingsuren

Ma
Gesloten
Di
Gesloten
Wo
18u30 - 22u00
Do
18u30 - 22u00
Vr
12u00 - 14u30 en 18u30 tot 22u00
Za
08u00 - 08u00 en 18u30 tot 22u00
Zo
Gesloten

Alice Gastronomia, de betere versie van "Italian Bistronomie"

In het centrum van Westerlo brandt het vuur opnieuw op volle kracht. Back to the roots dachten Tom & Helga toen het voormalige restaurant Diverso nieuwe bezielers zocht. Na 11 jaar Westende, waar dit ondernemend koppel hotel Villa Alice uitbaatte, was het tijd om de koffers te pakken om zich te nestelen in de parel der Kempen.

Genieten doe je bij Alice Gastronomia in de strak gerenoveerde bakkerij uit 1936. De industriële look werd behouden en kreeg een hedendaagse inrichting met een warme toets. Achteraan is er de open keuken en gasten genieten ook regelmatig op het stadsterras. De volledige benedenverdieping werd stijlvol ingericht tot een gezellige Enoteca.

De passie van chef Tom in combinatie met zijn voorliefde voor de "Azzuri" verraden zijn keuken. Hier wordt Italiaans gekookt zonder complexen maar altijd in een verfijnde verzorgde uitvoering. De chef legt de nadruk op kwalitatieve ingrediënten en diepgaande smaaksensaties. Op de kaart geen gewone pasta’s maar verse huisgemaakte pasta’s, seizoensgebonden suggesties en twee menu's met creatieve variaties op de gekende Italiaanse klassiekers. Alice Gastronomia biedt kwaliteit aan een betaalbare prijs. Op vrijdag middag wordt er een lunchmenu voor 39€ geserveerd. Naast een 4-gangen Verrassingsmenu (64€) en een perfect uitgebalanceerd 5-gangen Suggestiemenu (86€), bulkt het à la carte menu alleen maar van top gerechten. Zet u schrap voor een explosie van smaken bij de Tartaar di Fassona-Burrata, of de Ravioli gevuld met kreeft in combinatie met asperge. Je komt zeker terug na het smullen van de Ossobuco of het signature gerecht Pasta Alice.

De kunst om gasten in de watten te leggen beheerst Helga tot in de puntjes. Alleen de beste professionele bediening is haar streefdoel. Het spreekt voor zich dat ze ook schitterende Italiaanse wijnen combineert bij de eerlijke, pure gerechten van Tom.

Dat de Kempen alweer een culinaire parel rijker is, is helemaal bewezen!

Ben je op zoek naar een geschikte dakwerker uit uw regio: Offertes van dakwerkers vergelijken