• Web
  • Facebook
  • Instagram
Budget:   €  39.00

Praktische info

Molenmeers 2, 8000 Brugge

  • +32 50 44 49 00

Betaalkaarten:
Visa | Mastercard | Bancontact | Maestro

Uitbater:
Geert Van Hecke & Louis Van Hecke

Openingsuren

Ma
Gesloten
Di
12u00 - 13u30 en 19u00 tot 20u30
Wo
12u00 - 13u30 en 19u00 tot 20u30
Do
12u00 - 13u30 en 19u00 tot 20u30
Vr
12u00 - 13u30 en 19u00 tot 20u30
Za
19u00 - 20u30
Zo
Gesloten

Geert Van Hecke, bekend van zijn voormalige 3-sterren restaurant De Karmeliet, wilde met Bistro Refter terug naar de (h)eerlijke keuken ‘van voordien’. Ongedwongen genieten van traditionele topgerechten, in een setting zonder franjes. De chef was één van de eerste sterrenchefs in België die naast zijn gastronomische zaak ook een laagdrempelig concept opende. Hij kan daarom gezien worden als een voortrekker op het vlak van de Bistronomie.

Bistro Refter werd snel een groot succes in Brugge en daarbuiten. Het restaurant is modern ingericht, met warme kleuren en Japanse toetsen. Het grote raam met zicht op de stadstuin creëert een open en ruim gevoel. De gasten hebben deels zicht op de open keuken en worden enthousiast ontvangen door een jong en vriendelijk team.

Louis Van Hecke, zoon van Geert, staat aan het roer van deze gezellige zaak. Uit de keuken komen pure en zeer smaakvolle gerechten, gebaseerd op het beste wat het seizoen te bieden heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van ‘Gebakken kalfshersentjes in combinatie met een carpaccio van tomaat’ om te starten, gevolgd door ‘ Filet pur Simmenthal pepersaus of kruidenboter’ als hoofdgerecht, en afsluiten met een ‘Café  Glacé’? Puur genieten! Bij Bistro Refter kiest men steeds voor het interessante keuzemenu (3 gangen voor 39€).

Hedendaags tafelen met respect voor de tradities.

BIB GOURMAND !


Ben je op zoek naar een geschikte dakwerker uit uw regio: Offertes van dakwerkers vergelijken