Praktische info
Dyver 5, 8000 Brugge
- +32 50 33 60 69
- info@dyver.be
Betaalkaarten:
Visa | MasterCard | Bancontact | Maestro
Uitbater:
Pascal De Zutter & Frederik De Vestele
Openingsuren
- Ma
- Gesloten
- Di
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 21u30
- Wo
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 21u30
- Do
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 21u30
- Vr
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 21u30
- Za
- 12u00 - 14u30 en 18u00 tot 21u30
- Zo
- Gesloten
Pascal De Zutter en Frederik De Vestele verwelkomen u in hartje Brugge bij
restaurant Den Dyver. Het duo creëerde een eigentijdse luxe bistro waar ze de grandeur van vroeger terughalen met een nostalgisch interieur en heerlijke vis- en vleesbereidingen. Den Dyver is gelegen in het historische centrum van Brugge en bouwde op korte tijd een stevige reputatie op. Het interieur werd ontworpen naar het voorbeeld van de grote Franse bistro’s, met gedurfde kleuren en authentieke elementen zoals een tegelvloer en een bakstenen muur. Het geheel is bijzonder geslaagd en voelt warm en verrassend aan. In de prachtige binnentuin voelen gasten zich de koning te rijk – geen wonder dat deze snel vol loopt bij mooi weer!
Pascal De Zutter is verantwoordelijk voor de zaal en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. In de keuken zwaait Frederik De Vestele met de scepter en hij kiest voor herkenbare gerechten en mooie producten. De kreeftgerechten vallen duidelijk in de smaak, maar ook de vis- en vleesbereidingen weten te bekoren. Het hoofdproduct komt herkenbaar in het bord en wordt aangevuld met passende, seizoensgebonden ingrediënten. Zo wordt het sappige vlees van duif gecombineerd met ingelegde groenten en een koffie crumble.
Naast de bereidingen à la carte is er ook een degustatie menu verkrijgbaar volgens het humeur van de chef voor slechts 44,50€.
Gastvrijheid en hedonisme staan voorop bij Den Dyver, en hier verheft men genieten van bistronomie tot een ware levenskunst.