• Web
  • Facebook
  • Instagram
  • Blog
Budget:   €  55.00

Praktische info

Kapelstraat 102, 2540 Hove

  • +32 3 455 63 71
  • bistro@delaet-vanhaver.com

Betaalkaarten:
Visa | Mastercard | Maestro | Bancontact
Terras

Uitbater:
Luc De Laet & Peggy Van Haver - chef Dennis Broeckx

Openingsuren

Ma
Gesloten
Di
12u00 - 21u30
Wo
12u00 - 21u30
Do
12u00 - 21u30
Vr
12u00 - 21u30
Za
12u00 - 21u30
Zo
Gesloten

Het Walhalla voor Carnivoren. Butcher’s Dining is dé creatieve vertaling van slagerij “Butcher’s Store” naar de gastronomie. Luc de Laet is de specialist van Antwerpen als we spreken over dry-aged vlees en kwalitatieve, terroirgebonden vleessoorten. De groothandel, Butcher’s Craft, mag intussen heel wat gastronomische toprestaurants in België en het buitenland tot zijn cliënteel rekenen. Luc en Peggy lijken met het jaar nog meer ontembaar te worden in hun drang naar eerlijk en beter horeca ondernemerschap. Zo zijn er naast de drie Butcher’s Stores, de groothandel Butcher’s Craft en de Butcher’s Beast, de rock-n-roll foodtruck.

In de keuken staat sinds begin 2024, één van onze all time favoriete chefs, Dennis Broeckx. Hier wordt het allerbeste vlees klaargemaakt volgens de kunst van het vak en wordt er extra aandacht besteed aan ambachtelijke en seizoensgebonden producten. Butcher’s Dining is niet alleen geschikt voor een degustatie van een breed assortiment runderrassen, maar ook voor een creatief menu dat je meeneemt op een culinaire reis. De menu en de entrecôte kaart worden verder aangevuld met wisselende suggesties. Tot de verbeelding spreken zeker, de Secreto 07 kroket of de Butcher’s tartaar als voorgerecht, gevolgd door de Belgische zesrib van boer Raf Weemaes of de Angus ribeye. Afsluiten doe je in stijl met oa de sabayon van kriekenbier of de dame blanche dive into chokotoff. Alles staat hier op punt. Verwacht u zeker ook aan een zeer aantrekkelijke wijnkaart met een paar kanjers van klassiekers of een speciaal bier vanuit het gamma van Duvel-Moortgat kan ook altijd bekoren.

Butcher’s Dining, één van de weinige zekerheden in ons horeca landschap.

Ben je op zoek naar een geschikte dakwerker uit uw regio: Offertes van dakwerkers vergelijken