Dat het aartsmoeilijk is om staff te vinden in de horeca weet intussen het kleinste kind wel...maar stel u eens voor dat er 4 vakmensen een onder 1 dak een "Bar à Faim" runnen ...dan weet je " bam in the face " spot on top ervaring. 

Waar moet je zijn : district Borgerhout Antwerpen, zicht op het mooie districthuis aan het Moorkensplein.

Wie zijn die 4 bezielers :  Chef Christophe van Remoortere | Chef & Gastheer Michaël Roelants  - Gastvrouw Ruth Dreesen en Wine guru Johan Heuninck

Keuken : oa salade van rode en gele biet met gerookte paling, ricotta, gepofte quinoa | coquilles met aardpeer, boerenkool, passievrucht | gepofte spitskool, crème pickles, gekonfijte uit | tataki onglet, kimchi komkommer, rice crispies ...

Proef zeker ook de " bikinis " of over een soort croques van t beste dat er is, wij gingen voor die met iberico, truffel , mozarella

Dranken : de mooiste selectie van natuurwijnen, paar geuzen etc

Dat Michelin deze plek beloonde met een Bib Gourmand is zo terecht !

https://glouglou-borgerhout.be/nl