Geboren en getogen in Zeeland, op een boogscheut van die andere iconen uit Sluis en omgeving werd Paul getriggerd door de veelzijdigheid van wat je met alle ingrediënten uit de directe natuur kan maken tot liquide vorm.
In de ban van kruiden, smaken, blends ..gedetermineerd om met precisie de juiste intensiteit in elk drankje weer te geven..is deze tovernaar in staat om voor elk gerecht of beter voor elk moment de perfecte cocktail te creëren.
Enkele quotes uit zijn tekst over "Bistronomie"
"Voor mij betekent bistronomie fun, kwaliteit, betaalbaarheid, een goede fles wijn en eindigen met een pint uit de fles aan de bar. Niet zeuren, niet moeilijk doen, gewoon lekker eten op je bord en een leuke avond beleven."
"Mijn behoefte naar het ontdekken van zaken die niet snel inspelen op een hype en dan verdwijnen, maar bewust kiezen voor constante kwaliteit in service, food en bereiding, wordt namelijk steeds intenser."
"Voor mij is dit de toekomst en ik doe er graag aan mee ! "
Tips en trics nodig bij uw menu, drankenkaart....he's the one and only man !