14.280 jongeren hebben hun tafel beet voor de nieuwe campagne van Jong Keukengeweld die loopt van 1-31 maart. Het lijkt wel het Tommorrowland van de gastronomie. 53 jonge chefs ( < 35jaar )  werden uitverkoren om de gastronomie in Vlaanderen en Brussel een gezicht te geven in binnen- en buitenland.

Jongeren tussen 18-30 jaar oud kunnen dan voor 49€ een 3 gangen maaltijd inclusief drank boeken...in de allerbeste zaken - die met een Michelinster of met minimum 15/20 bij Gault Millau - betalen jongeren 59€

14 leden van Bistronomie werden ook deze keer geselecteerd ..het lijstje

l'Epicerie du Cirque | Antwerpen - chef Dennis Broeckx

Jacqueline | Boechout - chef Evelien Swiers

Sail & Anchor | Berchem - chef Michael Yates

Petit Cuistot | Lier - chef Nils Proost

Osteria Moretti | Hasselt - chef Alexander Reniers

6Zinnen | Hasselt - chef Jan Wouters

Mondevino | Borgloon - chef Jeroen Vanandroye

Altermezzo | Tongeren - chef Jo Grootaers

Ogst | Hasselt - chef Sebastien Wygaerts

't Vijfde Seizoen | Aalter - chef Broes Tavernier

Het Vliegend Tapijt | Marke - cef Felix François

Va et Vient | Kortrijk - chef Matthias Speybrouck

Bistro 't Verschil | Gits - chef Tom Cloet

Voor reservaties : http://www.visitflanders.com/nl/jong-keukengeweld/rebels.jsp