14.280 jongeren hebben hun tafel beet voor de nieuwe campagne van Jong Keukengeweld die loopt van 1-31 maart. Het lijkt wel het Tommorrowland van de gastronomie. 53 jonge chefs ( < 35jaar ) werden uitverkoren om de gastronomie in Vlaanderen en Brussel een gezicht te geven in binnen- en buitenland.
Jongeren tussen 18-30 jaar oud kunnen dan voor 49€ een 3 gangen maaltijd inclusief drank boeken...in de allerbeste zaken - die met een Michelinster of met minimum 15/20 bij Gault Millau - betalen jongeren 59€
14 leden van Bistronomie werden ook deze keer geselecteerd ..het lijstje
l'Epicerie du Cirque | Antwerpen - chef Dennis Broeckx
Jacqueline | Boechout - chef Evelien Swiers
Sail & Anchor | Berchem - chef Michael Yates
Petit Cuistot | Lier - chef Nils Proost
Osteria Moretti | Hasselt - chef Alexander Reniers
6Zinnen | Hasselt - chef Jan Wouters
Mondevino | Borgloon - chef Jeroen Vanandroye
Altermezzo | Tongeren - chef Jo Grootaers
Ogst | Hasselt - chef Sebastien Wygaerts
't Vijfde Seizoen | Aalter - chef Broes Tavernier
Het Vliegend Tapijt | Marke - cef Felix François
Va et Vient | Kortrijk - chef Matthias Speybrouck
Bistro 't Verschil | Gits - chef Tom Cloet
Voor reservaties : http://www.visitflanders.com/nl/jong-keukengeweld/rebels.jsp