Dat Kortrijk de laatste jaren een waar epicentrum voor no-nonsense gastronomie geworden is, is niemand ontgaan. Niet in het minst de stad zelf die de local heroes en bezielers van Café Paté, Felix François en Matthias Speybrouck, het industriele gebouw van de voormalige RTT aangeboden hebben om er op 17 februari een fenomenaal en uniek smaakvol parcours voor te schotelen in en ronde de site met zicht op Kortrijk.

Samen met 9 copain chefs zullen Felix & Matthias een menu van 10 food sharing gerechtjes serveren waarbij de link naar locale handelaars nooit ver weg is.....Een extra vermelding voor de mensen van VORK en VIVA Sara is zeker op zijn plaats.

RESERVEER UW TICKETS NU OP http://duistertt.be/ticketshop-1.html

Plaatsen zijn beperkt !!! ( shift 1 start 11h - shift 2 start 13h45 )

Het elftal van DuisteRTT bestaat uit :

Matthias Speybrouck - restaurant Va et Vient

Felix François - restaurant Het Vliegend Tapijt

Bas Gheyselen - restaurant ViEr

Karel Callebert - restaurant Walle111

Frederik Desmet - restaurant Oude Walle

Sébastien Ververken - restaurant Vol-ver

Ludovic Ghyselen - restaurant Argendael

Klaas Lauwers - restaurant Messeyne

Dirkjan Decock - restaurant Taste & Colours

Thijs Clinckemaillie - restaurant Hula

Martijn Defauw - resturant Rebelle

Meer info over DuisteRTT op http://duistertt.be/index.html

Adres : Tuinstraat 6 -  Kortrijk